Skräddarsydda förpackningslösningar utifrån era behov.

OPEA Solutions AB är ett företag som fokuserar på att skräddarsy lösningar inom förpackningar till Ert företag. Vår styrka ligger i att sätta ihop logistiken som oftast kan vara problemet på den Skandinaviska marknaden. Genom ett stort nätverk och unika samarbetspartners kan vi erbjuda en stor bredd. 

Logistik

Många gånger är det logistiken som står för nyckeln till framgång. Vi arbetar med pålitliga och säkra samarbetspartners för att säkerställa en flexibel och marknadsanpassad logistiklösning.

Oavsett Ert behov, skräddarsyr vi just Era lösningar såsom lagerhållning, avropsorder, direktleveranser osv.

Produkter

Då vi har mer än 20 års bransch-erfarenhet och breda kunskaper inom alla former av förpackningar, kan vi hjälpa Er med alla Era behov.

Oavsett om det är flexibla förpackningar, tråg, etiketter etc, har vi just den produktportföljen som krävs för att Du ska bli nöjd.
Inga jobb är för små eller för stora.
Förpackningsoptimering är något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat då vi vet att exempelvis matsvinnet är en av de största utmaningarna i dagens samhälle.

Snart är det äntligen dags för Vikentomater att börja skörda sina underbara tomater. Vad passar då bättre än att packa dem i ett vackert emballage från oss? Kika gärna in på deras hemsida för att se när deras försäljning börjar: www.vikentomater.se

Läs hela inlägget»
2017-03-09
OPEA stolt deltagare av Livsmedelsförpackningar i fokus 27 april